Termeni si conditii

Emotion / Termeni si conditii

Prin utilizarea acestui site, acceptati aceste conditii de utilizare, acceptati toate limitarile si calificarile, si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru obligatiile impuse de legea locala. Materialele expuse pe acest website sunt o marca inregistrata si protejate de drepturi de autor,

Drepturi de proprietate intelectuala

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile („Continut”) care sunt in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Emotion Events cu toate drepturile rezervate cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat. Orice Continut care consta intr-o marca, logo, sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Emotion Events. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”.

Este interzisa sub orice forma:

*republicarea oricarui material de pe website fara permisiunea in prealabil si in scris a proprietarului “Continutului’’.
*vanzarea sau inchirierea oricarui material de pe website
*reproducerea, duplicarea, crearea derivatelor, copiilor sau orice act de exploatarea a
oricarui material de pe website cu orice scop.

Reguli de utilizare a website-ului
Esti de acord cu utilizarea websiteul doar in termeni care respecta legea. Este interzis sa utilizati acest website pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea, sau ar intrerupe folosirea website-ului de catre altcineva.

Este interzis sa utilizati Site-ul in scopuri publicitare sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial fara permisiunea in scris a proprietarului “Continutului”.

Restrictionarea accesului

Exista posibilitatea ca pe parcursul folosirii websiteului sa restrictionam accesul la anumite sectiuni sau la toate si ne rezervam tot dreptul de a face acest lucru. Daca in orice moment, va oferim un nume de utilizator si o parola pentru a va permite accesul in zone restrictionate, sunteti obligat sa mentineti aceste informatii confidentiale.

Revizia Termenelor si Conditiilor

Emotion Events poate sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora, in orice moment si fara notificare prealabila. Sunteti, astfel, obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati constant aceasta pagina a website-ului nostru pentru a lua la cunostinta noile Conditii de Utilizare actualizate.

Daca nu sunteti de acord cu schimbarile intrate in vigoare, va rugam sa incetati imediat sa mai folositi serviciile puse la dispozitie de website-ul nostru. Daca oricare dintre aceste termene si conditii vor fi identificate ca fiind ilegale, invalide sau neexecutorii, vor fi anulate si sterse iar cele ramase vor continua sa fie executorii.

Exonerarea de Raspundere
CONTINUTUL ACESTUI SITE VA ESTE OFERIT „CA ATARE” FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA INCLUZAND GARANTII DE VANDABILITATE, NONINCALCAREA PROPRIETAtII INTELECTUALE, SAU ORICE ALT SOI DE GARANTIE. UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE CONTUL DUMNEAVOASTRA.

Emotion Events SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA WEBSITEULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, (INCLUSIV, FARA LIMITARI, PIERDEREA PROFITULUI,
INTRERUPREREA AFACERII, PIERDEREA DE INFORMAtII, PREJUDICII SAU MOARTEA) CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU, CHIAR DACA A FOST AVERTIZAT DE ACEASTA
POSIBILITATE DE PIERDERE SI PREJUDICII.

Emotion Events NU ISI ASUMA NICIO RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE.

error: Continut protejat!!