SERVICII

SERVICIILE NOASTRE

Decoratiuni

Ambianța este emoție manifestată în spațiu. Vă propunem colaborarea sub două metode de lucru: (a) pachete de decorațiuni și (b) decorațiuni pentru evenimente personalizate.

Consiliere Design

De la psihologia culorilor, sweet table/candy bar și photobooth, până la aranjamentul floral, al meselor și al luminilor, event designerul nostru e pregătit cu sfaturile potrivite.

Servicii prezentare 3D & Schiță de mână

Soluția perfectă pentru previzualizarea designului decorului: de la aranjarea meselor și a scenei până la pozitionarea oricăror alte obiecte prezente in locația respectiva.

CPC-Event Planner

Oferim Consiliere - dacă alegeți să vă ocupați individual de organizare, Planificare și Coordonare - sau cumpăna în care emoțiile negative se transformă în emoții de bucurie.

Destinatii de vis

Fie că vă doriți o nuntă într-o altă țară, sau chiar alt continent, vă stăm la dispoziție oriunde în lume, mulțumită legăturilor de încredere create cu furnizorii străini.

Varietate de alegeri

Fie că este o nuntă restrânsă, tradițională sau doar simbolică, o cerere în căsătorie sau înnoirea jurămintelor, îmbrățișăm cu drag ideea de a organiza exact ceea ce aveți nevoie.

BENEFICII

In urma colaborării cu noi veți avea doar de câștigat. Uite de ce credem acest lucru:

Fara Limite

Mulțumită legăturilor cu furnizori străini și a colaborării cu agenții de prestigiu din Paris, nu există limite în ceea ce privește locația perfectă pentru evenimentul vostru.

Servicii (gratuite) de prezentare

Nu sunteți siguri cum să organizați armonios spațiul? Dispunem de servicii de prezentare 3D, printre altele, care vor oferi o nouă dimensiune locației.

Libertate maxima

Timpul tău e important pentru noi, de aceea ne ocupăm noi de tot procesul. Lăsați-ne pe noi să ne stresăm în locul vostru, în timp ce voi vă relaxați și vă pregătiți emoțional!

error: Continut protejat!!